Diner



 

Onze menukaart voor het diner bestaat uit diverse voor en hoofdgerechten, zowel voor de vis en vleesliefhebber maar ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. Heeft u een allergie? Geef het aan wij houden er rekening mee!
Daarnaast werken wij met seizoensproducten, zoals asperges, mosselen of een uitgebreide wildkaart,
indien er geen bijzondere seizoensproducten zijn, bieden wij een ook een 3-gangen menu aan voor €29,50 p.p.

Op dit moment hebben wij in het seizoen Asperges:

Vooraf
Huisgemaakte romige aspergesoep met ham 6,00
Huisgemaakte romige aspergesoep met gerookte zalm 7,00
Gemarineerde witte asperges met gerookte zalm 13,50
en eiersalade
Taartje van filodeeg met gemarineerde asperges, 11,50
ham en eiersalade

Hoofdgerechten
Asperges met ham, vers gekookte kriel, ei en boter 21,50
Asperges “Surf en Turf” (gamba en bavette), 25,50
vers gekookte kriel en Hollandaise saus
Asperges met gegrilde zeebaarsfilet, 23,00
vers gekookte kriel en Hollandaise saus
Portie losse asperges 8,50
Wijn per glas 4,00 per fles 19,50
Sommos Glarima blanco
Chardonnay-Gewürtztraminer
Liever een andere wijn, zie onze wijnkaart