Diner



Onze menukaart voor het diner bestaat uit diverse voor en hoofdgerechten, zowel voor de vis en vleesliefhebber maar ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. Heeft u een allergie? Geef het aan wij houden er rekening mee!
Daarnaast werken wij met seizoen producten, zoals asperges, mosselen of een uitgebreide wildkaart,
indien er geen bijzondere seizoen producten zijn, bieden wij ook een 3-gangen menu aan.

WILD SEIZOEN GESTART !!!!!

VOORAF:

PASTEITJE                                                                                 10,75

romige wildragout en preiselberen

HERTENCARPACCIO                                                               12,50

met wildpaté en een notencrème

WILDBOUILLION                                                                     7,00

met fijne bospaddenstoelen

HOOFD:

WILDSTOOF (van zwijn, haas en hert)                                     23,50

puree, rode kool en stoofpeer

HERTENBIEFSTUK met bospaddenstoelen wildsaus             25,50

wintergroenten, aardappelgratin en stoofpeer

GEBAKKEN EENDENBORST MET SINAASAPPELPORTSAUS    22,75

wintergroenten, aardappelgratin en stoofpeer