Diner



 

Onze menukaart voor het diner bestaat uit diverse voor en hoofdgerechten, zowel voor de vis en vleesliefhebber maar ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. Heeft u een allergie? Geef het aan wij houden er rekening mee!
Daarnaast werken wij met seizoen producten, zoals asperges, mosselen of een uitgebreide wildkaart,
indien er geen bijzondere seizoen producten zijn, bieden wij ook een 3-gangen menu aan.

Start Week van de Goereese vis op 30 augustus 2019:

Stellendamse garnalensoep,

met Stellendamse garnalen en room of

Goereese Vissoep

*

Twee kleine zeetongen met zeekraal

*

Yoghurtvanille panna cotta met moes van seizoensfruit en bosvruchten ijs

 €32,50

De Mosselen zijn er weer,  vanaf 12 uur
MUSCHELN / MUSSELS / MOULES

Vooraf

Mosselsoep, Muschelsuppe, Mussel soup, soupe aux moules 5,50

Licht pikante mossels 8,50
uit de oven met spekjes, paprika, ui, room
Würzige Muscheln, sligtly spicy mussels, moules petit epicees

Hoofd

Pan vers gekookte mosselen 21,50
Klassiek met mosselgroente en witte wijn, frites, salade en sausjes
Gekochte Muscheln, boiled mussels, moules cuites

Gebakken mossels 14,50
Met frites, salade en ravigottesaus
Gebratene Muscheln, baked mussels, moules frites

Mediterraanse mosselen uit de wok 18,75
Met mosselgroente, tomaat, Harissa en Ras el hanout, frites en salade
Mediterrane Muscheln aus dem Wok,
Mediterranean mussels from the wok,
Moules mediterraneennes du wok