Diner



 

Onze menukaart voor het diner bestaat uit diverse voor en hoofdgerechten, zowel voor de vis en vleesliefhebber maar ook vegetariërs kunnen bij ons terecht. Heeft u een allergie? Geef het aan wij houden er rekening mee!
Daarnaast werken wij met seizoen producten, zoals asperges, mosselen of een uitgebreide wildkaart,
indien er geen bijzondere seizoen producten zijn, bieden wij ook een 3-gangen menu aan.

Wildgerechten, vanaf 12 uur, met bijpassende garnituren:

Vooraf

Wildbouillon met bospaddenstoelen                                6,50

Wildpalet:                                                                                 12,50

Wildzwijnpaté, Eendenham, Hertenham en Ganzenrilette

met compote van preiselbeere                                                         

 Hertenbiefstuk:                                                                      12,75

Lauwwarm met frambozendressing, appel en uienchutney

Hoofd

Stoofpotje van wildzwijn, haas en hert                            22,75

gereserveerd met aardappelpuree en rode kool                                

Gebakken eendenborst met sinaasappelportsaus        21,00

aardappelgratin, gestoofd peertje                                                    

Hertenbiefstuk met bodpaddenstoelenwildsaus          24,75

gestoofd peertje en aardappelgratin